Jouw eigenheid als (regie) behandelaar verder ontwikkelen

Jij bent een ervaren gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met passie voor je vak. Je zet je vol overtuiging in voor jouw cliënten. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan voor jou hand in hand. Je wil meer dan alleen een protocol uitvoeren, je wil jouw eigenheid als (regie)behandelaar ontwikkelen. Wat wordt er mogelijk als jij jezelf inbrengt? Wat doe je dan en waar kom jij optimaal tot je recht?

Daar kom je achter met het Gloed Ontwikkelprogramma.

Gloed voor jou

Gloed staat voor uitstralende warmte, bezieling en kracht. Tijdens ons tweejarig ontwikkelprogramma wakkeren we jouw vuur aan, ontwikkel jij jouw eigenheid als (regie)behandelaar en vergroot je jouw impact. Door te investeren in jouw ontwikkeling als zorgprofessional, ben jij nog beter in staat het verschil te maken voor jouw cliënten en jouw team. Dit straalt uit naar de instelling en de keten waar jij onderdeel van bent. Het hogere doel: samen de geestelijke gezondheidszorg steeds een stukje beter maken.

Ontwikkeling en zekerheid

Ben je op zoek naar ruimte om je door te ontwikkelen, wil je verschillende omgevingen verkennen én de zekerheid van een vast dienstverband? Dat bieden we je met het Gloed Ontwikkelprogramma:

Ontwikkeling

  • 2 opdrachten van 1 jaar, bij 2 zorginstellingen en in sectoren naar jouw keuze
  • Een inspirerend ontwikkelprogramma op maat in een selecte groep van 8 deelnemers met aandacht voor vakinhoud, reflectie en verdieping

Zekerheid

  • Een vast dienstverband bij BuroBeter.
    Wij dragen zorg voor de detachering.
  • Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden in lijn met de CAO GGZ

BuroBeter werkt voor het Gloed Ontwikkelprogramma samen met betrokken zorginstellingen die staan voor kwaliteit en streven naar vernieuwing. Groot en klein, instellingen in de basis- en specialistische GGZ, de forensische sector, jeugdzorg, onderwijs, verslavingszorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg, ziekenhuizen en revalidatiecentra. 

Gloed Werkgeverschap

Als werkgever staat BuroBeter voor vrijheid in verbinding. Vanuit een veilige thuisbasis stimuleren we je om de groei op te zoeken buiten je comfortzone, om te experimenteren en buiten de lijntjes te kleuren. We bieden je ontwikkeling die naadloos aansluit bij jouw ambities en investeren in jouw welzijn. We zijn betrokken bij jou als persoon én professional. Werk gaat wat ons betreft over méér dan taken, rollen en verantwoordelijkheden. Het gaat ook over iets bijdragen en van betekenis zijn. Wij gaan voor werk dat zin geeft.

Kies de weg die bij jou past

Na afronding van het ontwikkelprogramma ben je vrij in jouw keuze voor een vervolgstap. Vanuit je vaste dienstverband bij BuroBeter zijn er mooie vervolgopdrachten in detachering.
Ook zijn er andere aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden binnen BuroBeter.

Wat vinden zij van Gloed?

Wijzelf lopen natuurlijk weg met ons ontwikkelprogramma, maar wat vinden deze ervaren (regie)behandelaren ervan? Zij zijn voor ons een waardevol klankbord en actief betrokken bij het programma, daarom ook meteen een klein inkijkje in wie zij zijn en wat hen drijft.

“Als je bezig bent met de dingen waar je goed in bent én waar je blij van wordt, kun je groeien als persoon en als professional. Gloed geeft je de kans om deze flow te vinden en vast te houden!”
Sonja
Sonja neemt een bak aan ervaring mee als gz-psycholoog, hoofd behandeling en docent bij RINO. Maar bovenal, weet ze direct de kern te raken als waarderend coach en positieve supervisor. Ze bouwt voort op jouw kracht en nodigt uit tot concrete stappen voorwaarts.
“Naast alle inhoudelijke kennis en ervaring die je al hebt en nog gaat opdoen, ontdek en versterk je in dit unieke programma je eigenheid als orthopedagoog-generalist of gz-psycholoog. En daar ga je van groeien!”
Marieke
Marieke is een ervaren orthopedagoog-generalist en supervisor. Een ondernemende en gedreven interim regiebehandelaar die denkt in kansen en mensen in beweging krijgt. Ze prikkelt en nodigt je uit om buiten de gebaande paden te kijken.
“Gloed laat je ervaren en voelen wat echt bij je past. Je komt tot de kern van wat jouw werk zo leuk maakt en wat je energie geeft. Dit is precies het programma wat ik zelf graag zou volgen.”
Lize
Lize is sterk in de rol van behandelcoördinator, een echte spin-in-het-web. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als gz-psycholoog en is gespecialiseerd in trauma en forensische zorg. Bovendien is Lize een bevlogen schematherapeut, zowel in de behandeling als in de organisatiecontext.
“Als BIG geregistreerde heb je andere verantwoordelijkheden. In het traject van Gloed word je gevoed met kennis en inzichten. Je krijgt begeleiding op lastige momenten (zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak), zodat je nog meer in je kracht komt. Een buitenkans!”
Rinke
Rinke is gz-psycholoog en heeft veel ervaring met zowel leidinggevende als behandelinhoudelijke opdrachten. Haar inhoudelijke affiniteit ligt bij complex trauma en seksualiteit. EMDR-practitioner. Ooit begonnen als docent biologie en nu een sprankelende opleider bij Instituut RINO.
“Professionaliteit staat voor mij gelijk aan eigenheid. Dit programma stelt je in staat jouw professionaliteit te ontwikkelen. Tevens ondersteunt het je bij alle eisen die er aan een regiebehandelaar worden gesteld zodat je die rol goed kunt vervullen.”
Koen
Koen is gz-psycholoog en psychomotorisch therapeut. Hij houdt van innovatie en gadgets. Als ondernemer introduceert Koen gezondheidsgames waarmee hij de GGZ hoopt beter te maken. Zijn hart ligt bij de jeugd-GGZ. Ooit wilde hij radio maken en dat hoor je terug in zijn podcasts.
“Gloed geeft je waardevolle input die je meteen in praktijk kunt toepassen, de kans om meerdere werkvelden te onderzoeken én mooie doorgroeimogelijkheden. Zo word jij als gz-psycholoog optimaal uitgerust om je werk te (blijven) doen.”
Lonneke
Lonneke van Pelt is een ervaren gz-psycholoog, ACT-therapeut en paardencoach. Ze heeft een holistische benadering en combineert persoonlijke aandacht met warmte en professionaliteit. Lonneke heeft een eigen psychologiepraktijk.

Gloed voor opdrachtgevers

Als instelling wil je kwaliteit en continuïteit van zorg leveren. Een goede (regie)behandelaar is onmisbaar in je team. Tegelijkertijd is het lastig om deze te vinden in een steeds schaarser wordende arbeidsmarkt.

BuroBeter vindt en ontwikkelt (regie)behandelaren met het Gloed Ontwikkelprogramma. Gloed (regie)behandelaren herken je aan hun drive, ervaring én onverminderde nieuwsgierigheid, reflecterend vermogen, organisatiesensitiviteit en brede blik. Zij willen zich optimaal doorontwikkelen; als professional en als mens. Samen met jou als opdrachtgever bieden we de deelnemers een omgeving aan waarin zij hun kwaliteiten kunnen inzetten en verder laten groeien.

rva
dji
Logo_Bosman
dr-leo-kannerhuis
GGZ_Oost_Brabant
ggze
GO
humanitas
jeugdbescherming
koos
lievegoed
logo-santeon
logo
mentaal-beter
opvoedpoli
pompestichting-logo
pro-persona
tactus
youz
fivoor
horizon
idb-logo
leger-des-heils
logo-slogan
pluryn
trajectum

*Mogelijke opdrachtgevers uit het netwerk van BuroBeter

Partner van het Gloed Ontwikkelprogramma

Voor de duur van een jaar werkt een Gloed (regie)behandelaar in jouw organisatie. Onze mensen brengen kwaliteit en continuïteit in behandeltrajecten, en een positieve impuls in het team en de bredere organisatie. Reken op een ervaren en gedreven professional die naadloos invoegt én een frisse blik biedt.

Wij verzorgen de selectie, begeleiding en ontwikkeling van deze getalenteerde (regie)behandelaren. Gedurende de opdracht van een jaar ervaren jullie of er een klik is voor de langere termijn. Na afronding van het tweejarige ontwikkelprogramma bepalen de deelnemers zelf welke vervolgstap zij willen zetten. Zo kunnen zij ervoor kiezen om bij BuroBeter in dienst te blijven, maar zij kunnen ook bij een opdrachtgever in dienst gaan. Ook kan een andere Gloed (regie)behandelaar het stokje overnemen en gedurende een jaar jouw organisatie ondersteunen.

Meer weten over Gloed?

bel met Job

Over ons

Wij geloven dat jouw impact het grootst is als jij jezelf bent. Dan stroomt de energie volop en ontstaat er beweging. In jezelf en in je omgeving. Dat is ook wat ons drijft in onze samenwerking.

Op basis van onze kernwaarden – aandacht, authenticiteit en energie – bouwen we aan ons ontwikkelprogramma, samen met experts uit verschillende vakgebieden. Gloed is continu in ontwikkeling. Geen standaard programma, maar maatwerk. Dat maakt het voor jou relevant en voor ons zo interessant.

‘Wij’ zijn Marlies en Job en dit is hoe wij naar elkaar kijken:

Marlies over Job

“Job is eigenzinnig. Hokjes bestaan niet. Hij geniet van de wrijving die een ander perspectief brengt en benadert je elke keer weer met een frisse blik, ook als je elkaar al goed kent. Na de ambitie en inspanningen om professioneel tennisser te worden, volgde een ontdekkingsreis naar zingeving. Job is geaard, een Zwitserse rots. Ik voel veiligheid en rugdekking in onze samenwerking waardoor ik nieuwe dingen durf aan te pakken. Hij creëert de omstandigheden waarbinnen prachtige verbindingen tot stand komen, zowel in werk als privé. Bijzonder detail: Job kent elke vierkante centimeter van Schier en ontdekt met het oog van een monnik steeds weer iets nieuws!”

Job over Marlies

“Marlies geeft mij vertrouwen en moed. Haar warmte en oprechte nieuwsgierigheid laten je shinen. Zij geeft de relatie diepte en maakt het persoonlijk en betekenisvol. Als coach en trainer combineert Marlies een vasthoudende, resultaatgerichte houding met een open, onderzoekende blik. Bovendien heeft ze een fijn gevoel voor humor en creëert eigenhandig memorabele Gloedmomenten. Wie Marlies al dansend en luidkeels heeft horen meezingen met Anita Meyer’s hit ‘Why tell me why’, weet wat ik bedoel.”