Samen-werken aan betere zorg

Ben je op zoek naar een interimopdracht, overweeg je de stap naar zzp óf zoek je als opdrachtgever tijdelijk een gedragswetenschapper? Wij werken samen met ervaren, toegewijde (regie)behandelaren die met hun kennis en ervaring het verschil willen maken.

Opdrachten

psycholoog revalidatie

BGGZ / Revalidatie
 • Zwolle
 • 16 - 24 uur (uren bespreekbaar)
 • ca. 4 tot 6 maanden

Gedragskundige woonlocaties VB

VG
 • Nootdorp
 • 24 - 32 uur (uren bespreekbaar)
 • Minimaal 6 maanden

Behandelcoördinator TOS

Onderwijs
 • Gouda
 • 16 - 24 uur (uren bespreekbaar)
 • 8 maanden

gedragswetenschapper naschoolse dagbehandeling (LVB)

LVB
 • Amsterdam
 • 8 - 16 uur (uren bespreekbaar)
 • start zsm | tenminste 6 maanden 

gedragsdeskundige Kinderdagcentrum VB of ontwikkelingsstoornis

VG
 • Den Haag
 • 16 - 24 uur (uren bespreekbaar)
 • zsm

gz-psycholoog kleine B+SGGZ praktijk

BGGZ / SGGZ
 • Dordrecht
 • uren bespreekbaar
 • ca. 6 maanden
BuroBeter

In je element

Als zelfstandige gedragswetenschapper ben je een ondernemende professional. De één blinkt uit in individuele behandeltrajecten, de ander wil vooral bezig zijn met coördineren en regie voeren. Wat jouw talent ook is, bij ons vind je mooie en passende opdrachten. Samen gaan we op gesprek bij een opdrachtgever en verkennen met elkaar je rol en de opdracht. We ondersteunen je tijdens de uitvoering van de opdracht met coaching en intervisie. Daarnaast denken we mee over je professionele en persoonlijke ontwikkeling en jouw ondernemerschap. En we brengen je in contact met ons netwerk van ‘collega-zzp’ers’ in themabijeenkomsten.

Voor onszelf telt in de eerste plaats het persoonlijke contact met jou. Verbinding en in contact staan, op die manier leer je elkaar écht kennen. Wij kijken daarbij naar jouw wensen, ervaring en persoonlijkheid en weten heel goed wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Zo vinden wij voor jou een passende opdracht. En helpen we je om misschien wel hele verrassende keuzes te maken.

Ben je nog geen zelfstandige maar overweeg je de stap naar zzp? We zijn graag je sparringpartner en helpen je op weg.

Anderen over BuroBeter

“BuroBeter weet op persoonlijke wijze de juiste behandelaren te vinden voor Lievegoed. Telkens weer zijn de matches de juiste mix in professie en bezieling. Het stroomt in belang van opdrachtgever en opdrachtnemer, zodat de meerwaarde groot is.”
Liesbeth
manager GHZ&GGZ
Lievegoed
“BuroBeter heeft een prettige, persoonlijke stijl. We werken al een aantal jaar samen, ondanks de moeilijke markt hebben ze hebben voor ons al meerdere goede professionals gevonden!”
Tiemenna
klinisch psycholoog en manager Zorg
Tactus Verslavingszorg
“Een baan als ZZP-er maar toch onderdeel van een team en mensen waarmee je kan sparren. Zo voelt het om te werken aan opdrachten via BuroBeter. Het enthousiasme is aanstekelijk, de intervisiebijeenkomsten altijd inspirerend. Ben nog altijd blij dat ik deze stap heb genomen, het heeft me veel gebracht.”
Angeline
interim gz-psycholoog en psychotherapeut
“Voor mij is het werken met BuroBeter een echte ‘hit’. Enthousiasme, accuratesse en professionaliteit vormen een combinatie die een sterke invloed uitoefenen bij het realiseren en monitoren van de opdrachten.”
Johan
manager Expertisecentrum
Profila Zorggroep
“Ik werk al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid met BuroBeter. Mijn ervaring met Buro Beter: zeer betrokken en altijd bereikbaar om te sparren over de opdracht. Ze denken constructief mee als er zaken wat minder vlot verlopen en hebben kennis van onze werkvelden. De intervisiebijeenkomsten zijn heel plezierig en met een professionele insteek."
Judith
interim gz-psycholoog
“Wij werken als Mentaal Beter al jaren naar volle tevredenheid samen met BuroBeter. Zij zijn zeer bevlogen, enthousiast en het lukt steeds maar weer om goede kandidaten voor ons te vinden in de huidige krappe arbeidsmarkt. Ze houden ons daarbij goed op de hoogte van de voortgang van hun zoektocht. Ook over de kandidaten die via BuroBeter bij ons werkzaam zijn (geweest), zijn wij ontzettend positief.”
Angelique
regiodirecteur
Mentaal Beter
“De betrokkenheid van BuroBeter heb ik nog nergens anders zo ervaren. Zij nemen regelmatig contact op om te horen hoe het gaat en zijn betrokken bij bemiddeling tot afronding van de opdracht. Of het nu gaat om informatie over de regelgeving rondom de beoordeling arbeidsrelatie of meedenken over de aanpak van de interim opdracht, zij zijn altijd bereikbaar. Ik waardeer de deskundige en professionele adviezen en ik vind het erg knap hoe zij de structuur en cultuur van een organisatie kunnen doorgronden.”
Ruud
interim gz-psycholoog
“Ik heb al enkele keren een beroep gedaan op BuroBeter voor de tijdelijke invulling van een vacature. Zij reageren snel en zorgvuldig, denken mee en vragen door. Ze kennen de zorg en weten wat er gevraagd wordt. Meestal hebben ze in korte tijd een aantal beschikbare kandidaten. Ik ben tevreden over de bemiddeling en de kwaliteit van de “voordrachten”. Het gezamenlijke startgesprek en de evaluaties dragen bij aan een goede bemiddeling en een fijne samenwerking.”
Jan-Hein
rayondirecteur
Humanitas-DMH
“De samenwerking met BuroBeter voelt als warm, betrokken, eerlijk en transparant. Ze zijn altijd bereikbaar, bieden een luisterend oor wanneer nodig. Een hele prettige 'back-up'. Wat extra fijn is dat er regelmatig intervisies en werksessies worden georganiseerd wat leerzaam is en ook erg gezellig. Ik word heel blij van hun enthousiasme en bevlogenheid. Ik voel me door hen gesteund, gezien en erkend.”
Lize
interim gz-psycholoog
“BuroBeter staat voor mij voor ‘betrouwbaar en betrokken’: zowel als schakel tussen opdrachtgever en mij als opdrachtnemer, maar ook tijdens de opdracht. Dat maakt hen uniek.”
Marieke
interim orthopedagoog-generalist
“Vanuit deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid, helpt BuroBeter mij al 4 jaar aan opdrachten die passen bij mijn ontwikkelwensen van dat moment.”
Femke
interim gz-psycholoog
“Het contact met BuroBeter is laagdrempelig en zorgvuldig naar zowel opdrachtgever als interimmer. Er wordt actief meegedacht in de opdracht en de kwaliteiten die gevraagd worden. Kortom, een zeer prettige samenwerking, ook als het niet lukt om de opdracht te vervullen.”
Sharon
manager behandeling
Pompekliniek

Kwaliteit en aandacht

We gaan voor jou als opdrachtgever op zoek naar de best passende interim gedragswetenschapper. Om de opdracht te doorgronden, bekijken we in een intake gezamenlijk wat onze kandidaat precies komt brengen. Vervolgens gaan we op zoek en maken we een inschatting van de klik. Omdat we nauw contact hebben met ons netwerk, hebben we binnen enkele dagen zicht op de juiste kandidaat.  We komen samen bij je kennismaken. Na de start van de interimmer blijven wij betrokken bij de uitvoering. We zorgen voor intervisie en coaching van onze kandidaat en we spreken af hoe we de voortgang met elkaar evalueren. Niet volgens een vaste formule, maar op basis van de behoefte en gericht op een succesvol verloop en afronding van de opdracht.

Laten groeien

De kern van wie we zijn, draait om verbinden, delen en waarde toevoegen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent, als professional en als mens. We denken met je mee en dat houdt niet op bij ‘de match’. We coachen je tijdens de opdracht en sparren over je vraagstukken en ontwikkelbehoefte. We hechten waarde aan het persoonlijke contact. Vanwege onze specialisatie, begrijpen we de rol en positie van de gedragswetenschapper in een organisatie en zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen. Onze bedrijfskundige en projectmatige achtergrond geeft je soms nét een ander perspectief. We zijn trots op onze duurzame samenwerkingen door kwaliteit hoog in het vaandel te hebben. We werken graag samen met de beste professionals en talenten. Mooie opdrachten bieden, bijdragen aan groei, in verbinding staan én … samen plezier hebben. Daar zit onze energie.

Pim Braat
Oost Nederland
Jannie Brekelmans
Midden/West Nederland
Job Lentjes
Midden Nederland
Linda Ammerlaan
West Nederland