Ben je op zoek naar een gedragswetenschapper?

Ben je op zoek naar advies?

We helpen je graag. Onze specialisatie is het verbinden van gedragswetenschappers en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen we op zzp- of detacheringsbasis. Daarnaast bieden we ook organisatieadvies waarin we bedrijfsvoering en inhoud met elkaar verbinden. Samen willen we de zorg steeds beter maken.

Interim of detachering: verbinden van de juiste gedragswetenschapper

We gaan voor jou als opdrachtgever op zoek naar de best passende gedragswetenschapper. Dit kan op interim- of detacheringsbasis. We hebben een waardevol netwerk opgebouwd van ervaren gz-psychologen, (K&J-)psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten, en orthopedagogen(-generalist). Breed binnen de zorg. Zij zijn tijdelijk beschikbaar als (regie)behandelaar, behandelcoƶrdinator, werkbegeleider of supervisor. Eventueel in combinatie met een overstijgende opdracht, zoals het ontwikkelen van inhoudelijk beleid en coachen van teams.

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste kandidaat en komen we samen kennismaken. Bij Interim werken we met zzp’ers samen. Bij Gloed (detachering) zijn gedragswetenschappers bij BuroBeter in dienst.

Advies: verbinden van zorginhoud en bedrijfsvoering

Wil je een analyse en advies van ervaren gedragswetenschappers en bedrijfskundigen om vraagstukken in je organisatie aan te pakken? Wij creƫren ruimte en verbinden bedrijfsvoering met zorginhoud en reiken in gesprek met jouw organisatie integrale en werkbare oplossingen en handvatten aan. Benieuwd naar wat onze samenwerkingspartner Buro Anders voor je kan betekenen?

Pim Braat
Oost Nederland
Jannie Brekelmans
Midden/West Nederland
Job Lentjes
Midden Nederland
Linda Ammerlaan
West Nederland