Jouw eigenheid als (regie) behandelaar verder ontwikkelen

Jij bent een ervaren gedragswetenschapper met passie voor je vak. Je zet je vol overtuiging in voor jouw cliënten. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan voor jou hand in hand. Je wil meer dan alleen een protocol uitvoeren, je wil jouw eigenheid als (regie)behandelaar ontwikkelen. Wat wordt er mogelijk als jij jezelf inbrengt? Wat doe je dan en waar kom jij optimaal tot je recht?

Ervaar de vrijheid van mooie, tijdelijke opdrachten en de zekerheid van een vast dienstverband bij BuroBeter, met daarin alle ruimte voor jouw ontwikkeling.

Impact vergroten

Bij BuroBeter wakkeren we jouw vuur aan, ontwikkel jij jouw eigenheid als (regie)behandelaar en vergroot je jouw impact. Door te investeren in jouw ontwikkeling als zorgprofessional, ben jij nog beter in staat het verschil te maken voor jouw cliënten en jouw team. Dit straalt uit naar de instelling en de keten waar jij onderdeel van bent. Het hogere doel: samen de geestelijke gezondheidszorg steeds een stukje beter maken.

Ontwikkeling en zekerheid

Ben je op zoek naar ruimte om je verder te ontwikkelen, wil je verschillende omgevingen ervaren én de zekerheid van een vast dienstverband? Dat bieden we je met detachering:

Ontwikkeling

  • Tijdelijke opdrachten bij verschillende (zorg) opdrachtgevers in diverse sectoren.
  • Ontwikkeling op maat met aandacht voor vakinhoud, reflectie en verdieping

Zekerheid

  • Een vast dienstverband bij BuroBeter.
  • Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden in lijn met de CAO GGZ

BuroBeter werkt samen met betrokken zorginstellingen die staan voor kwaliteit en streven naar vernieuwing. Groot en klein, instellingen in de basis- en specialistische GGZ, de forensische sector, jeugdzorg, onderwijs, verslavingszorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg, ziekenhuizen en revalidatiecentra.

rva
dji
Logo_Bosman
dr-leo-kannerhuis
GGZ_Oost_Brabant
ggze
GO
humanitas
jeugdbescherming
koos
lievegoed
logo-santeon
logo
mentaal-beter
opvoedpoli
pompestichting-logo
pro-persona
tactus
layout_set_logo
fivoor
horizon
idb-logo
leger-des-heils
logo-slogan
pluryn
trajectum

BuroBeter als werkgever

Als werkgever staat BuroBeter voor vrijheid in verbinding. Vanuit een veilige thuisbasis stimuleren we je om de groei op te zoeken buiten je comfortzone, om te experimenteren en buiten de lijntjes te kleuren. We bieden je ontwikkeling die naadloos aansluit bij jouw ambities en investeren in jouw welzijn. We zijn betrokken bij jou als persoon én professional. Werk gaat wat ons betreft over méér dan taken, rollen en verantwoordelijkheden. Het gaat ook over iets bijdragen en van betekenis zijn. Wij gaan voor werk dat zin geeft.

Ervaringen

Naast alle informatie die wij je kunnen geven, spreken de ervaringen van onze medewerkers natuurlijk boekdelen. We vroegen Laura en Marieke, medewerkers van het eerste uur, met ons terug te blikken op hun eerste jaar. Hoe kijk je terug? Wat heeft het je tot nu toe gebracht? Zitten er addertjes onder het gras? Zou je het aanbevelen? Lees hier uitgebreid wat hun ervaringen zijn.

Laura Marck
Orthopedagoog-Generalist
Marieke Leenen
Kinder- en Jeugdpsycholoog SKJ

Ons team

Wij geloven dat jouw impact het grootst is als jij jezelf bent. Dan stroomt de energie volop en ontstaat er beweging. In jezelf en in je omgeving. Dat is ook wat ons drijft in onze samenwerking.

In ons team verbinden we een bedrijfskundige achtergrond met jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Verschillende perspectieven en kwaliteiten, die elkaar versterken en verrijken…en die we gezamenlijk graag inzetten voor jou. Hier geven we je een inkijkje in wie wij zijn, waar we voor staan en wat eenieders rol is in het team.

“Detacheren en ontwikkelen nodigt je uit tot het (durven) stellen én beantwoorden van de wezenlijke vragen. Wat is van mij, en wat van jou? Wat wil ik? Wie ben ik? Jij bent meer dan een (regie)behandelaar.”
Job
Oprichter & detachering
Job heeft een achtergrond in HR en organisatieadvies. Is mede-eigenaar van BuroBeter. Luistert als geen ander. Hij verbindt je met opdrachten die écht bij je passen. Is altijd dichtbij als klankbord. Creëert veiligheid, stelt verdiepende vragen en gaat samen met je op zoek naar antwoorden die ertoe doen.
“Als je bezig bent met de dingen waar je goed in bent én waar je blij van wordt, kun je groeien als persoon en als professional. BuroBeter geeft je met detachering en ontwikkeling de kans om deze flow te vinden en vast te houden.”
Sonja
Supervisor & trainer
Sonja neemt een bak aan ervaring mee als gz-psycholoog, hoofd behandeling en docent bij RINO. Maar bovenal, weet ze direct de kern te raken als waarderend coach en positieve supervisor. Ze bouwt voort op jouw kracht en nodigt uit tot concrete stappen voorwaarts.
“Naast alle inhoudelijke kennis en ervaring die je al hebt en nog gaat opdoen in mooie opdrachten, ontdek en versterk je in onze ontwikkelactiviteiten jouw eigenheid als gedragswetenschapper. En daar ga je van groeien!”
Marieke
Supervisor & trainer
Marieke is een ervaren orthopedagoog-generalist en supervisor. Een ondernemende en gedreven interim regiebehandelaar die denkt in kansen en mensen in beweging krijgt. Ze prikkelt en nodigt je uit om buiten de gebaande paden te kijken.
“Bij BuroBeter durf je uit je comfortzone te stappen. Je wordt gevoed met kennis en inzichten en krijgt begeleiding tijdens je detacheringsopdrachten (zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak) zodat je nog meer in je kracht komt. Een buitenkans!”
Rinke
Intervisor & trainer
Rinke is gz-psycholoog en heeft veel ervaring met zowel leidinggevende als behandelinhoudelijke opdrachten. Haar inhoudelijke affiniteit ligt bij complex trauma en seksualiteit. EMDR-practitioner. Ooit begonnen als docent biologie en nu een sprankelende opleider bij Instituut RINO.