Trainingen & Themabijeenkomsten

BuroBeter wil bijdragen aan jouw vakmanschap en eigenheid. We geven trainingen en themabijeenkomsten waar je van groeit, als persoon én als professional. Dit doen we samen met ervaren deskundigen en gedragswetenschappers in ons netwerk.

Trainingen

Ontdek onze trainingsmogelijkheden. De (geaccrediteerde) trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor gedragswetenschappers, ongeacht of je als zzp werkt of in dienst bent. Ze zijn gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast kunnen we op maat gemaakte trainingen verzorgen binnen jouw organisatie.

Systemische wijsheid inzetten

Systemisch werken pas je wellicht al toe op gezinssituaties. Maar wat als je deze kennis inzet op hoe jij als interim professional jouw opdracht invult? Het vertelt je hoe je kunt samenwerken binnen een team, hoe je kennis van buiten in de organisatie kunt laten landen en op welke manier je voorwaarden kunt creëren waarbinnen jij en de vaste collega’s professioneel kunnen opereren.

 

Positieve Psychologie: werken vanuit je talent

Hoe kom jij meer in je kracht? De training ‘Positieve Psychologie: werken vanuit je talent’ geeft je een dag vol reflectie op jouw talenten en hoe je deze kunt inzetten zodat je beter voor jezelf zorgt, het verschil maakt en met meer plezier je werk als (interim) gedragswetenschapper beleeft.

Systemisch regievoeren

Maatwerk voor gedragswetenschappers in een mediërende of regierol. Je leert en ervaart hoe je jouw plek inneemt ten aanzien van cliënten en collega’s op een manier die effectief is én energie geeft.

Themabijeenkomsten

Jaarlijks organiseren we themabijeenkomsten voor gedragswetenschappers in ons netwerk en daarbuiten. De thema’s spelen in op de behoeften en vragen die we in de praktijk en uit de actualiteit opmerken bij onze gedragswetenschappers. We nodigen sprekers uit en delen ervaringen met elkaar. Je vindt hieronder een indruk.

Systemische blik op organisaties

Systemische kennis is je waarschijnlijk niet vreemd. Het gaat echter niet om een cliëntsysteem, maar…

Regiebehandelaarschap

Denk jij weleens na over je rol als regiebehandelaar? Hoe geef je deze rol vorm,…

Invoegen, Toevoegen en Uitvoegen

Hoe kun je als interim gedragswetenschapper beter worden in het proces van Invoegen, Toevoegen &…

Nieuwe Verbindingen

Er is een groeiende behoefte om het anders te doen. Psychiater en hoogleraar innovatie Floortje…

Meer weten? We helpen je graag verder.