Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een regiebehandelaar in een forensische kliniek. 

In welke context kom je terecht?

  • Je werkt in een forensische kliniek die 3 verschillende beveiligingsniveaus kent. In overleg bepalen we welk zorgpad het beste bij je past. Denk bijvoorbeeld aan Long Care, Zorgpad Psychose, etc.

  • Je werkt als regiebehandelaar in een multidisciplinair team (psychiater, verpleegkundigen, op indicatie psychotherapeuten, vaktherapeuten en/of trainers, activiteitenbegeleiders, werkbegeleiders, een maatschappelijk werker). Je werkt nauw samen met de teamleider en psychiater.

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het zorgbeleid en het behandelklimaat binnen zowel de afdeling als de instelling. Je voert regie op de behandelzorg en verricht op indicatie diagnostiek, bent vaardig in het uitvoeren van individuele of groepsbehandelingen en ondersteunt en adviseert het team van begeleiders. Je kunt risicotaxaties uitvoeren en bent in staat om het risico wat voortvloeit uit de psychiatrische problematiek in te schatten en adequaat risicomanagement in  te zetten.

Wat maakt de opdracht interessant?

  • Als je nieuwsgierig bent om te werken in een forensische setting, dan is het mogelijk om vanuit deze opdracht daarin ervaring op te doen. 

  • De organisatie is groot en heeft verschillende mogelijkheden om je te ondersteunen. Je werkt veel in teamverband samen.

Wat breng je mee?

  • Je bent een ervaren gz-psycholoog, verpleegkundig specialist of klinisch psycholoog en hebt affiniteit met mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, verslavingsproblemen en complexe zorgvragen.

  • De rol van regiebehandelaar past je goed. Het is een pré als je eerder in een forensische setting gewerkt hebt.

Is deze opdracht iets voor jou? Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet,

Jannie