Ik ben een gedreven en ondernemende gz-psycholoog met veelzijdige deskundigheid en ervaring binnen de GGZ. Ik ben ervaren in ACT, basis EMDR, schematherapie, oplossingsgerichte therapie en boksen.

Naast deze inhoudelijke kennis heb ik ruime management en interim-ervaring waarbij het snel kunnen schakelen en situaties vanuit meerdere perspectieven bekijken goed van pas komt. Mijn resultaatgerichte en coachende werkstijl kenmerkt zich verder door een open, laagdrempelige en nieuwsgierige houding. Ik overspoel je niet snel met adviezen, maar stel (soms onverwachte) vragen waardoor je aan het werk gezet wordt en je écht verder kunt. Ik ben eerlijk; zal vertellen wat ik zie, zonder daarbij de ander te verliezen en weet snel tot de kern te komen.
Met mijn jarenlange ervaring vanuit verschillende invalshoeken, meen ik een mooie bijdrage als supervisor te kunnen leveren. Ik geniet ervan jonge of nieuwe collega’s te begeleiden, te superviseren en te begeleiden in hun leerproces en verdere ontwikkeling. Daarnaast ben ik zeker nieuwsgierig en vind ik het heel belangrijk dat de standaard hoog blijft in ons vakgebied. Registraties, richtlijnen en goede begeleiding spelen daarin een cruciale rol.
Verder ben ik flexibel, houd ik van humor in het werk, kan ik ook heel serieus zijn en ben ik een voorstander van niet te lang, als het ook kort kan.