Nadat ik afgestudeerd ben als orthopedagoog ben ik in de gehandicaptensector gaan werken. Ik heb daar mijn hart verloren en het heeft mij als persoon en professional verrijkt. Hier heb ik de basis gelegd voor het uitoefenen van mijn vak: Puur, open, transparant en direct zijn, altijd kijken naar het systeem en de context, focussen op gedrag, en weten wanneer je moet inzoomen op het betreffende probleem of juist moet uitzoomen richting patronen en het grotere geheel. Vervolgens heb ik gewerkt met volwassenen en kinderen binnen de GGZ, in de open en gesloten jeugdzorg, als docent binnen het post-academisch onderwijs, als leidinggevende en als supervisor en coach voor collega professionals vanuit verschillende disciplines (binnen en buiten de zorg).
Wat ik geleerd heb is dat bij al deze ‘soorten’ mensen in al die verschillende settingen het om hetzelfde draait: Veilig voelen, invloed hebben, ergens bij horen, waardevol zijn en in balans zijn. Voor iedereen ziet dit er anders uit en het gaat niet altijd helemaal vanzelf om hier een goede invulling aan te geven. In mijn werk probeer ik altijd zoveel mogelijk aan bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Als supervisor werk ik vanuit positieve psychologie en waarderende gespreksvoering. We gaan heel praktisch aan de slag met jouw leervraag, door veel te oefenen met gedragsveranderingen. Ik gun iedere supervisant verdere groei als persoon en professional, zodat je zoveel mogelijk bezig kan zijn met de dingen waar je goed in bent en waar je blij van wordt!